Naar een organisatiecultuur
die werkt!

lagere faalkosten door leiderschapstrajecten voor middenmanagement,
-coaching voor CEO's,
jaarbegeleiding voor bedrijven
 

De 10 grootste fouten van de Daily Stand-up – Visual

Blog over Daily Stand-up

Twee jaar terug schreef ik een blog over “de 10 grootste fouten van de Daily Stand-up“.  Ik heb daar heel veel reacties op gehad. Een en al herkenning.

Sketching Maniacs

De leukste reactie kwam zonder twijfel van: Edwin Stoop. Hij is eigenaar van “Sketching Maniacs – Home of Visual Believers”. Ik denk dat ik Edwin bijna 17 jaar geleden ontmoette in een verandertraject wat ik voor het UWV, waar hij werkte, uitvoerde. Eind 2017 kwam ik hem opeens weer tegen toen ik spreker was op een congres over “Hoe verander je jouw organisatie succesvol” en Edwin de visuals verzorgde. Zoals altijd pakkend, kleurrijk en dynamisch.

Mijn blog over de “Daily Stand-up” gevisualiseerd

Opeens mailde hij me na het uitkomen van mijn blog. De tekst luidde: “Zag je post en toen rolde er iets uit de pen, misschien kun je er wat mee”.
Ik wil je deze visuele blog niet onthouden. Mocht je de originele tekst willen lezen: hierbij!

Zoals ik zei: print het uit, hang ‘m op, laat het een inspiratie zijn om het werk ‘in zicht’ te krijgen.

De 10 grootste fouten van de Daily Stand-up

Wil jij een training in de “Daily Stand-up” of heb je andere vragen: contact me!

Comments(1)

Laat een reactie achter